Publicatie-
datum:

14 maart 2023

Publicatiedatum: 14 maart 2023
Onderwijs en samenleving Samen leven

Aanmelden voor schoolreis

Geef je snel op, want vol is vol! Deelname voor niet-leden van het PBS-leernetwerk kost € 50. Je kunt je opgeven via Joke Kamstra ([email protected]) of Pim Kalkman ([email protected]).

NB Na opgave krijg je een week voor 30 maart meer informatie en het programma toegestuurd.

We beginnen ons schoolreisje op 30 maart om 9.00 uur met een bezoek aan het Cals College in IJsselstein. We vervolgen onze reis langs het EYE College in Capelle aan den IJssel, Melanchthon in Rotterdam-Kralingen en het Maxima College in Ridderkerk. Op elk van de scholen krijg je een inspirerende presentatie van de deelnemers aan het tweejarig PBS-leernetwerk van Windesheim en Verus. En soms word je gevraagd in actie te komen om zelf een ervaring op te doen. Het schoolreisje eindigt om 17.00 uur weer bij het Cals College in IJsselstein.

Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus