Publicatie-
datum:

16 maart 2023

Publicatiedatum: 16 maart 2023
Onderwijs en samenleving Samen leven

Elke ontmoeting is een kans

Omdat verschillende belangrijke zaken samenkomen, zoals de 80e verjaardag van Awraham Soetendorp op 16 februari jl., de uitgave van het boek Levenslessen van een rabbijn en de meer dan 10 jaar lange samenwerking van Verus met Awraham Soetendorp als initiator en inspirator bij de reizen naar Israël en de Palestijnse gebieden, hebben we gezamenlijk bedacht dat het mooi is om een Samen Leren Dag Israël te organiseren voor alle deelnemers die deze reis hebben ervaren.

Op woensdag 19 april 2023 is het zover. Dan willen we elkaar ontmoeten en samen leren. Het thema van deze dag is, naar de woorden van Awraham: Elke ontmoeting is een kans. We gaan onder andere met elkaar in gesprek over onze ervaringen van de reis en hoe we dat in ons leven en werk vorm en inhoud geven.

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 75 per persoon, inclusief het boek Levenslessen van een rabbijn en de publicatie Tenachon. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Let op: aanmelden kan tot en met 12 april 2023.

Verhinderd?

Als je onverwacht toch verhinderd bent, geef dit dan uiterlijk op 12 april 2023 door aan Annette de Mooij via [email protected].

NB Voor annuleringen na 12 april worden de totale kosten in rekening gebracht. Je ontvangt dan wel beide publicaties.

Datum

Woensdag 19 april 2023

Tijd

11.00 - 15.00 uur

Locatie

Vergader- en Congrescentrum De Schakel
Oranjelaan 10
Nijkerk

De Schakel is zeer goed bereikbaar met auto en OV. Bekijk voor meer informatie de routebeschrijving.

Meld je aan voor de bijeenkomst

Op de aanmelding is de privacyverklaring van Verus van toepassing. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Velden met * zijn verplicht.

Op dit e-mailadres ontvang je de bevestiging van je aanmelding.
NB Je kunt je alleen aanmelden voor de Samen Leren Dag als je hebt deelgenomen aan een van onze studiereizen naar Israël.
Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus