U bent hier

Cursussen

Cursus
Incompany

Management Drives Junior: een bijzondere verbinding tussen professional en leerling

In de 3-daagse incompany opleiding Management Drives Junior leert u te matchen met de drijfveren van individuele leerlingen. Door uw eigen drijfveren positief in te zetten motiveert u leerlingen. U vindt aansluiting bij de drijfveren, motivatie, kracht en talenten van uw leerlingen. Leerlingen leren hierdoor zichzelf beter kennen.

Cursus
Incompany

Beleef hoe interventies werken in de praktijk

Toezichthouders en het bestuur hebben gezamenlijk één doel en dat is ervoor zorgen dat het primaire proces goed verloopt. Om dit te kunnen waarborgen is het belangrijk om elkaar scherp te houden als toezichthouders onderling maar ook in het samenspel met het bestuur.

Leergang
Incompany

Wat voor leider bent u?

In deze korte leergang krijgt u meer zicht op uw persoonlijke leiderschapsstijl. Uit ervaring weten we dat het deelnemen aan deze training een grote impact heeft, die duurzaam doorwerkt in uw functioneren. Steeds vaker kiezen scholen ervoor om deze cursus met het voltallige team van directieleden te doen.

Leergang
Incompany
7 nov 2017

Hoe krijgt u de dingen voor elkaar?

Wat zijn uw drijfveren als meerschools of bovenschools directeur of professioneel bestuurder? Wanneer bent u tevreden? Hoe krijgt u de dingen voor elkaar? Hoe krijgt u mensen mee?

Cursus
Incompany
10 okt 2017

Snel op de hoogte van wat er speelt binnen het onderwijs

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor toezichthouders (leden raad van toezicht of toezichthoudend/uitvoerend bestuur) in het primair of voortgezet onderwijs, die net gestart zijn.

Leergang
Incompany
11 dec 2017

Succesvol besturen en toezicht houden

Succesvol besturen van en toezicht houden op een onderwijsinstelling is niet makkelijk. Speciaal voor onze Verus-leden hebben we masterclasses ontwikkeld waarin de verschillende aspecten van het besturen en toezicht houden behandeld worden.